Wij garanderen u de beste verspreiding door heel Nederland

Van Dalen biedt als verspreider altijd goede en duidelijke prijsafspraken, topkwaliteit en gedegen service.

huis-aan-huis kranten verspreiden

Goede en duidelijke prijsafspraken

Wij hanteren altijd een heldere prijsopgave voorafgaande aan het uitvoeren van het verspreidwerk, zodat u vooraf precies weet wat de kosten zijn. Dit voorkomt ook vervelende verrassingen achteraf. Voor beide partijen.

Topkwaliteit

Als een zichzelf respecterende en alom gewaardeerd adres voor verspreidingen garanderen wij u uiteraard topkwaliteit bij al onze diensten. De beste verpakkingen, de beste transport en het beste personeel. Beter dan dit wordt het niet. U kunt er dan ook van uitgaan dat als wij een opdracht voor u realiseren, het niet alleen esthetisch klopt, maar ook een langdurig resultaat heeft. Wij werken vanuit een duurzame verspreidmethode.

Gedegen advies

Soms heeft u een idee voor een bepaald product dat u wilt laten verspreiden, maar u weet niet precies wat de mogelijkheden zijn. Ons team van specialisten is volledig thuis in alle aspecten van transporteren en verspreiden. Zij staan u graag bij met advies. Bel gerust een keer om uw ideeën voor te leggen. Wij zullen vervolgens samen met u kijken hoe wij u hierin kunnen bijstaan.